Proeverijen

Regelmatig organiseren wij wijnproeverijen. Dit kan in overleg en op maat voor een besloten groep buiten onze winkeltijden.
Daarnaast organiseren we af en toe activiteiten waarbij het ook mogelijk is om individueel in te schrijven. Hierbij de komende activiteiten op een rij:

Zaterdag 17 september tussen 14 en 17 uur is Nic van Aarde, dé wijnmaker van Oldenburg in de winkel. Loop gerust binnen en vraag om zijn uitleg en een proefglas. We vragen geen entree, je bent van harte welkom om de wijnen van Oldenburg te komen proeven en kennis te maken met Nic.

Zaterdag 15 oktober tussen 14 en 17 uur is Kobie Viljoen, eigenaar én wijnmaker van Villion Wines in de winkel. Loop gerust binnen en vraag om zijn uitleg en een proefglas. We vragen geen entree, je bent van harte welkom om de wijnen van Villion te komen proeven en kennis te maken met Kobie.

Zondag 16 oktober organiseren wij onze najaarsproeverij. Tussen 14.30 en 17.00 uur ben je van harte welkom om een grote reeks (nieuwe) wijnen te komen proeven. Onze welbekende held(inn)en bemannen 6 tafels door het hele pand hier waar je in totaal rond de 90 wijnen kunnen proeven en alle gewenste informatie over deze wijnen kunt krijgen. Een ideaal moment om alle nieuwe en najaarswijnen te komen proeven en te bedenken wat je komend seizoen allemaal gaat drinken. Of om de voorraad thuis weer eens goed aan te vullen, want op deze dag geldt er altijd een fijne korting op alle wijnen. Inschrijven is verplicht, dit kan in de winkel of per email. We vragen voor deze middag geen entree.

Woensdag 19 oktober is Kobie Viljoen van Villion Wines nogmaals in de winkel. Ditmaal voor een zeer uitgebreide proeverij en masterclass of hoe je het ook wilt noemen. Veel tijd, mooie wijnen en alle gewenste uitleg van een groots wijnmaker. Uiteraard proef je hier al zijn wijnen en is er alle ruimte voor vragen. De avond start om 19.30 uur en duurt tot maximaal 22.00 uur. De kosten zijn € 35,- per persoon. Maximaal 12 personen. Inschrijven kan via deze link naar onze website.

Mocht u graag met een groep vrienden of collegae een proeverij willen organiseren, neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Hartelijke groet, mede namens de collegae,

Ernst van Lamoen