Proeverijen

Geannuleerd wegens ‘het griepje:  Op vrijdag 20 maart organiseert Maarssen aan de Kook weer de welbekende Bier-Wijn battle. Na twee eerdere heerlijke overwinningen voor ‘de wijn’ gaat onze biersommelier Jan-Jasper fier de strijd met ons aan voor de felbegeerde wisselbeker. Rik kookt een 5 gangen menu en wij serveren bij elke gang een bier en een wijn. Aan jullie wat de voorkeur is! Aanvang is rond 18.30 uur en de battle start om 19.00 uur. De kosten voor deze avond zijn € 59,95 per persoon voor het menu en de begeleidende bieren en wijnen. Inschrijven voor deze heerlijke avond kan via de website van Maarssen aan de Kook

Geannuleerd wegens ‘het griepje:  Op zondag 5 april vindt, tussen 14 en 17 uur, de jaarlijkse voorjaarsproeverij plaats. We hebben weer een heleboel nieuwe wijnen in het assortiment. Naast deze nieuwe wijnen zullen we ook fraaie wijnen met oog op het met rasse schreden naderende voorjaar presenteren. Er staan op deze proeverij zo’n 85 wijnen open die zijn verdeeld over 3 tafels. Uiteraard wordt er traditiegetrouw weer voor smaakvolle hapjes gezorgd en geniet u korting op alles wat deze dag openstaat.
Inschrijven voor de voorjaarsproeverij kan per mail of in de winkel en de entree is vanzelfsprekend vrij.

Regelmatig organiseer ik wijngerelateerde activiteiten zoals proeverijen, wijn-spijs diners etc. Vaak op locatie en soms in de proefruimte in de winkel.

Mocht u graag met een groep vrienden of collegae een proeverij willen organiseren, neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden, die zijn exact eindeloos!

Daarnaast werken voor alles náást je glas dolgraag samen met dé Vuurbaas Thijs Staffhorst en zijn zwager, held en vriend Bas BBQ.

Hartelijke groet, mede namens de collegae,

Ernst van Lamoen