Proeverijen

Regelmatig organiseren wij wijnproeverijen. Dit kan in overleg en op maat voor een besloten groep buiten onze winkeltijden.
Daarnaast organiseren we af en toe activiteiten waarbij het ook mogelijk is om individueel in te schrijven, deze info volgt hier en per mail.

Hierbij de komende activiteiten op een rij:

28 januari, is Elizma Visser, de wijnmaakster van Olifantsberg in de winkel!
Tussen 13.30 en 16.00 uur ben je van harte welkom om uitleg te krijgen en haar alle vragen te stellen die je kunt verzinnen. Vraag vooral ook om een proefglas, want we hebben natuurlijk al haar 9 wijnen openstaan.

Daarnaast is het weer tijd voor een avondje schandalig goede wijnen proeven. Aangezien ik nogal wat fijne vrienden heb die ook/wel veel zinnigs over wijn kunnen vertellen én wij het leuk vinden om eens een andere invalshoek te horen organiseren we vanaf nu ‘De Goede Vrienden Van’ – Proeverij. Wij organiseren en schenken de wijnen, maar de gastheer van de avond bepaald wat er in het glas komt en vertelt je hier alles over.
Woensdag 15 maart wordt gegeven door oud-collega en goede vriend Lambert-Willem Manden. Verwacht zeker klassieke wijnen als rieslings en ongetwijfeld Bourgogne’s, maar ook Lambert begint de schoonheid uit andere landen te ontdekken. Laat je verrassen, de avond gaat gegarandeerd een diepe indruk op je maken. We hebben 12 plaatsen en de avond kost € 60,- per persoon. Het is een vriendendienst; dus de volledige inleg van de avond gaat naar de wijn. De aanvang is 19.30 uur en de avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Inschrijven kan alleen via de website.

Mocht u graag met een groep vrienden of collegae een proeverij willen organiseren, neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Hartelijke groet, mede namens de collegae,

Ernst van Lamoen