Proeverijen

Regelmatig organiseren wij wijnproeverijen. Dit kan in overleg en op maat voor een besloten groep buiten onze winkeltijden.
Daarnaast organiseren we af en toe activiteiten waarbij het ook mogelijk is om individueel in te schrijven, deze info volgt hier en per mail.

Hierbij de komende activiteiten op een rij:

Zondag 21 mei organiseren wij onze voorjaarsproeverij. Tussen 14.30 en 17.00 uur ben je van harte welkom om een grote reeks (nieuwe) voorjaarswijnen te komen proeven.
Onze welbekende helden bemannen 6 tafels door het hele pand waar je in totaal rond de 90 wijnen kunnen proeven en alle gewenste informatie over deze wijnen kunt krijgen. Een ideaal moment om alle nieuwe- en voorjaars-wijnen te komen proeven en te bedenken wat je komend seizoen allemaal gaat drinken.
En natuurlijk om de voorraad thuis weer eens goed aan te vullen, want er geldt altijd een fijne korting op alle wijnen die op deze dag besteld worden.
We vragen voor deze middag geen entree.
Inschrijven is echter verplicht, dit kan in de winkel of per email via info@wijngenotenmaarssen.nl.

Vrijdag 26 mei is James McKenzie in de winkel. James is inmiddels een heuse BM’er (Bekende Maarssens), want hij is de wijnmaker en eigenaar van Snow Mountain en The Artisan Collection.
James is er deze vrijdag tussen 15 en 19 uur. Loop gerust binnen en vraag om zijn uitleg en een proefglas, je bent van harte welkom!

Zaterdag 10 juni is Chris Williams van The Foundry in de winkel. Chris is de wijnmaker en eigenaar van The Foundry! Hij komt deze middag zijn nieuwe jaargangen én enkele zeer beperkt gemaakte wijnen laten proeven. Chris is er deze zaterdag tussen 13 en 17 uur. Loop gerust binnen en vraag om zijn uitleg en een proefglas, je bent van harte welkom!

Zondag 24 september houden wij onze najaarsproeverij van 14.30 tot 17.00 uur.

Mocht u graag met een groep vrienden of collegae een proeverij willen organiseren, neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Hartelijke groet, mede namens de collegae,

Ernst van Lamoen