HET TEAM

Hierbij een korte introductie van degenen die je in de winkel kunt treffen:

Ernst van Lamoen, eigenaar. Gek op onder andere complexe Duitse, Zuid-Afrikaanse en Italiaanse wijnen, vinoloog, stuiterbal, drummer, smulpaap, liefhebber van allerlei muziek en de gehele gastronomie.

Mirelle Verbon, allround topper en sowieso aanwezig op dinsdag, donderdag, en vrijdag. Drinkt het liefst Franse wijn en verbreedt deze horizon zienderogen, vinoloog, ook gek op muziek, tijd met vrienden en reizen.

Mandy van der Schaft, na ongeveer in elke horecazaak in Maarssen gewerkt te hebben nu te vinden als CEO van dé wijnbar. Uiteraard is zij ook in de winkel te vinden. Druk met de studie voor WSET 3. Drinkt het liefst rood. Maar ook wit. of rosé, idealiter Spaans rood, maar langzaam begint de voorkeur voor Noord-Italiaans ook te ontwikkelen.

Jeroen van der Steen valt voor mono cepage wijnen die ook nog wat moeilijk te cultiveren en geen allemans vriend zijn. Kortom Nebbiolo, Pinot Noir en Riesling dus. Daarnaast koestert hij zijn Vintage Ports, die op koude zondagen de Stilton begeleiden. Bij De Wijn Genoten springt hij in tijdens proeverijen, vakanties en drukke perioden rond de feestdagen. Zijn sportieve liefhebberij: bergbeklimmen.

Drs. Bas Ort, de wijze man uit het Oosten. Is er alleen op de eerste zaterdag van de maand en bij elke proeverij. Formeel docent verpleegkunde, verplegingswetenschapper en wijkverpleegkundige, maar hier beter bekend als wijnnerd, de wetenschapper, feitenman, gek op avontuurlijke en onbekende wijngebiedjes en obscure muziek.

Melle Sietsma, de stagiaire die van 1 juni tot en met eind augustus 2021 het team komt versterken. Student op de hoge hotelschool en altijd in voor een lekkere frisse riesling of een droge bubbel. Naast de stage geniet hij van het studentenleven dat volgens hem niet alleen vergezelt gaat met pils maar ook met speciale en complexe wijnen!