HET TEAM

Hierbij een korte introductie van degenen die je in de winkel kunt treffen:

Ernst van Lamoen, eigenaar. Gek op onder andere complexe Duitse, Zuid-Afrikaanse en Italiaanse wijnen, vinoloog, stuiterbal, drummer, smulpaap, liefhebber van allerlei muziek en de gehele gastronomie.

Mirelle Verbon, allround topper en sowieso aanwezig op woensdag, donderdag, en vrijdag. Drinkt het liefst Franse wijn en verbreedt deze horizon zienderogen, vinoloog, ook gek op muziek, tijd met vrienden en reizen.

Drs. Bas Ort, de wijze man uit het Oosten. Is er alleen op de eerste zaterdag van de maand en bij elke proeverij. Formeel docent verpleegkunde, verplegingswetenschapper en wijkverpleegkundige, maar hier beter bekend als wijnnerd, de wetenschapper, feitenman, gek op avontuurlijke en onbekende wijngebiedjes en obscure muziek.

Jeroen van der Steen valt voor mono cepage wijnen die ook nog wat moeilijk te cultiveren en geen allemans vriend zijn. Kortom Nebbiolo, Pinot Noir en Riesling dus. Daarnaast koestert hij zijn Vintage Ports, die op koude zondagen de Stilton begeleiden. Bij De Wijn Genoten springt hij in tijdens proeverijen, vakanties en drukke perioden rond de feestdagen. Zijn sportieve liefhebberij: bergbeklimmen.

Galerij der groten:

Steven Vredevoort, dé stagiare der stagiares. Was er op dinsdag en woensdag, is nu pensionado-stagiaire, maar tref je zeker op proeverijen en soortgelijke momenten. Met een flitsende start beginnend wijnliefhebber, botenman, klusheld en de man die het begrip marketing binnen De Wijn Genoten gaat introduceren.