Home PageDe wijnbar

De wijnbar

tijdelijk: SELF-SERVICE !

In deze vakantieperiode zijn alle helden die ons terras bedienen aan het genieten van hun vakantie.

Omdat wij het zonde vinden dat er hierdoor geen gebruik van het terras gemaakt kan worden hebben we tijdelijk tijdens winkeltijden een self-service terras. Jawel!

Het werkt als volgt:

Kies bij onze kenners in de winkel een fraaie fles (alles kan, echter vanaf € 12,50 per fles) en leen het gewenste aantal glazen.
Hier vragen wij € 5,- per glas borg voor.

Voldaan?
Breng de lege fles en de glazen even terug (borg terug) en wij wensen u alle goeds!

Nog niet voldaan?
Geniet & Repeat !!!

De Wijnbar van De Wijn Genoten Maarssen aka Bar Baresco

Dé plek om te genieten van een goed glas wijn. Dat willen we graag zijn.
Bij zonnig weer buiten op het kersverse terras of binnen in het bargedeelte van de winkel.
We zijn geen standaard bar met een vaste wijnkaart. Een platenspeler met een riante collectie platen; ja die hebben we dan weer wel!
We lopen graag bij je langs om te vragen waar je zin in hebt en zorgen dat er naast een serie wisselende ‘huiswijnen’ altijd interessante wijnen openstaan waar je een glas of een ‘flight’ van een aantal proefglazen naast elkaar van kunt bestellen. Voor je het weet heb je een hele leerzame proeverij achter kiezen. En anders loop je even door de winkel en/of de kelder, want hier hebben we zo’n 750 wijnen die natuurlijk allemaal per fles te bestellen zijn. Kies iets lekkers uit en wij zorgen dat de wijn op de juiste temperatuur, indien gewenst gekarafeerd en voorzien van het juiste glaswerk op jouw plek geserveerd komt.
Voor alle wijnen hanteren wij een standaard calculatie: de winkelprijs plus 15 euro voor alle wijnen vanaf een tientje in de winkel. De wijnen die we per glas aanbieden berekenen we ook zo, waarbij we uitgaan van 5 glazen per fles, dus je krijgt een zeer riante bel in een behoorlijk glas voor een uiterst schappelijke prijs.
Plat water mag je altijd zelf pakken uit de watertap binnen en een grote fles gekoeld bruiswater bestel je voor 3 piek.
We hebben geen professionele keuken, maar serveren graag wisselende happen en borrelplanken vol kaas, charcuterie, noten en olijven (etc.) Kijk op de borden of vraag het ons; daar zijn we voor!

We hopen dat er in deze unieke wijnbar heel veel fraaie wijnen genuttigd gaan worden, mooie gesprekken gevoerd gaan worden en er hele vele platen gedraaid gaan worden.

De bar is open op de volgende dagen open: donderdag, vrijdag en zaterdag van 16 tot 21 uur. In de opstart- en de vakantietijd houden we een kleine slag om de arm vanwege het minimale aantal personen wat momenteel binnen mág zitten vanwege de Covid-19 perikelen en her en der een personeelsplanningperikel. Bij twijfel; bel ons!

Graag tot ziens in of aan de bar en hartelijke groet!

Team De Wijnbar Genoten Maarssen