Home PageDe wijnbar van de wijn genoten maarssen

De wijnbar van De Wijn Genoten Maarssen

In verband met de Covid beperkingen hebben wij besloten de wijnbar tot nader order te sluiten.

Dé Wijnbar van De Wijn Genoten Maarssen aka Bar Baresco

Dé plek om te genieten van een goed glas wijn. Dat willen we graag zijn.
Binnen in het bargedeelte van de winkel en bij zonnig weer buiten op het kersverse terras.
We zijn geen standaard bar met een vaste wijnkaart. Een platenspeler met een riante collectie platen; ja die hebben we dan weer wel!

We lopen graag bij je langs om te vragen waar je zin in hebt en zorgen dat er naast een serie wisselende ‘huiswijnen’ altijd interessante wijnen openstaan waar je een glas of een ‘flight’ van een aantal proefglazen naast elkaar van kunt bestellen. Voor je het weet heb je een hele leerzame proeverij achter kiezen. En anders loop je even door de winkel en/of de kelder, want hier hebben we zo’n 750 wijnen die natuurlijk allemaal per fles te bestellen zijn. Kies iets lekkers uit en wij zorgen dat de wijn op de juiste temperatuur, indien gewenst gekarafeerd en voorzien van het juiste glaswerk op jouw plek geserveerd komt.
Voor alle wijnen hanteren wij een standaard calculatie: de winkelprijs plus 15 euro voor alle wijnen vanaf een tientje in de winkel. De wijnen die we per glas aanbieden berekenen we ook zo, waarbij we uitgaan van 5 glazen per fles, dus je krijgt een zeer riante bel in een heel prettig en passend wijnglas voor een uiterst schappelijke prijs.

Plat water zetten we met plezier op tafel en een grote fles gekoeld bruiswater bestel je voor 3 euro, jawel!

We hebben geen professionele keuken, maar serveren graag wisselende happen en borrelplanken vol kaas, charcuterie, noten en olijven (etc.)

We hopen dat er in deze unieke wijnbar heel veel fraaie wijnen genuttigd gaan worden, mooie gesprekken gevoerd gaan worden en er hele vele platen gedraaid gaan worden.

Graag tot ziens in of aan de bar en hartelijke groet!

Team Bar Baresco / De Wijn Genoten Maarssen